Toestemmingsformulieren

Toestemmings formulieren

Zet je tatoeages of plaats je piercings? Dan dien je al je klanten een toestemmingsformulier te laten invullen en deze te bewaren. StudioBooster vereenvoudigd deze administratie voor jou en klanten!

Met bijvoorbeeld een iPad of tablet laat jij je klanten (en indien nodig hunouders/voogd) het toestemmingsformulier invullen.

StudioBooster zorgt voor een e-mail naar de klant (uit jouw naam!) met een kopie van het ingevulde formulier en slaat een kopie op bij de contact details zodat je deze later makkelijk kan terugvinden.

Verschillende formulieren

We hebben verschillende toestemmingsformulieren welke je kan gebruiken voor je studio! Standaard hebben we de volgende formulieren voor je klaar gezet.

Onze formulieren zijn conform de wetgeving opgesteld en door de GGD goedgekeurd voor gebruik! Bij wijzigingen in de wetgeving passen wij direct de formulieren aan. Zelf heb je hier geen omkijken naar.

Extra handige tools!

Je klant minderjarig?

StudioBooster detecteert en meld meteen dat je een minderjarige klant hebt. Automatisch dient een ouder/voogd mee te tekenen op het formulier.

Archief formulieren

StudioBooster bewaart het ingevulde toestemmingsformulier bij de contact details van je klant. Eenvoudig terug te vinden en te downloaden of te printen.

Extra documenten

StudioBooster mailt de klant een kopie van het ingevulde formulier. Ja kan automatisch je eigen nazorg instructies mee laten mailen of een ander .PDF document!